Новини

Събитието на сезона - помагаме и се забавляваме

Събитието-на-сезона---помагаме-и-се-забавляваме 19-05-2015 / Архив 2015

Това доказаха актьорите от Театрално студио „SELFIE”  и техните приятели. Момичетата и момчетата с ентусиазъм организираха културното събитие на сезона – едно ексклузивно представление с благотворителна цел.

В едночасовата програма, представена на сцената на бившето кино „Медея”, бяха представени хумористични скечове и един модерен прочит на Вазовата комедия „Службогонци”. В представлението се включи и Бирсефа Мустафа от Х в клас с изпълнение на електрическа китара.

Това е поредната успешна изява на младите театрали от ЕГ”Д-р Иван Богоров” след завоюването на І място на конкурса „Шанс”, организиран от ОП”Детски и младежки център”.

Средствата от продажбата на билети и дарения – 245 лв. -  бяха в подкрепа на Виктория  Несторова от ХІ а клас – единствената от Южна България класирана за представяне на международния конкурс по реч и дебати на английски език в гр. Далас – САЩ. Изявата бе подкрепена с дарение и от педагогическия колектив на училището.

Организаторите на представлението изказват специална благодарност  на  танцьорите от танцов ансамбъл „Тракия”  към  читалище „Христо Ботев” за подкрепата  и дарените средства.