Новини

ОТНОВО НАГРАДИ ЗА ТАЛАНТЛИВИТЕ БОГОРОВЦИ

ОТНОВО-НАГРАДИ-ЗА-ТАЛАНТЛИВИТЕ-БОГОРОВЦИ 03-06-2016 / Архив 2016

Танцов клуб „Богоровци” и Театрално студио „Selfie” се представиха отлично на ІХ Областен преглед на клубовете за извънкласни форми, който тази година се проведе на 1 юни в Симеоновград. Изпълненията на танцьорите и театралите бяха на финала на конкурсната програма, която продължи цял ден при отлична организация и даде възможност за изява на разнородни състави и клубове на ученици от Хасковска област.

Танцов клуб „Богоровци” се представи с два танца и изпълни залата на читалището с аплодисменти. Заслужено момичетата с ръководител г-жа Стефка Иванова завоюваха първото място при съставите за народни танци. Театрално студио „Selfie”, с ръководител г-жа Бистра Жекова изпълни две кратки пиеси – „На нашенския диалект с любов” и драматизацията по Алеко Константинов „Бай Ганьо журналист”.

По мнението на специалистите от журито спечелените точки са достатъчни на богоровци, за да изпреварят конкурентите и да се класират комплексно на престижното второ място в областната надпревара, участие, в която взеха над 30 клуба с повече от 280 участници.

Сред получените награди бяха и искрените поздрави от професионалисти и почитатели за отличното представяне във форума.