Новини

Graduating Time!

Graduating-Time! 29-06-2016 / Архив 2016

На 24 юни се състоя дипломирането на  випуск 2016 на ЕГ „Д-р Иван Богоров”. Церемонията се състоя в градината на ресторант „Тенис кортовете” в присъствието на родители, учители и приятели.

Директорът на гимназията Красимир Кръстев поздрави абитуриентите като им пожела бъдещи успехи и връчи лично дипломите на всеки един. За отличницитена випуска ръководството на гимназията бе подготвило грамота и подарък. Първенец от четиригодишния курс на обучение е Гергана Георгиева с отличен 5, 99. Другите отличници са Пламена Иванова, Дебора Ванчева, Делян Балев, София Митева, Адриана Колева, Богомила Илиева, Маргарита Димитрова и Александра Вълева.

Голяма част от абитуриентите ще продължат своето образование във висши училища в страната и чужбина. Някои от тях вече са приети за студенти – Адриана Колева, Виктория Несторова, Татяна Чаушева ще продължат образованието си в Обединеното кралство, а Делян Балев в деня на дипломирането съобщи своята новина, че е приет за студент в Държавния Санктпетербургски университет в Русия. За друга част от богоровци предстои да се явяват на кандидатстудентски изпити за желаните от тях специалности – медицина, право, журналистика, психология, икономика и други.

"На добър час, випуск 2016! Бъдете живи и здрави и на предстоящия 15 септември елате да се видим и да споделите какво се е случило." С тези думи Директорът изпрати богоровци от випуск 2016.