Новини

БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКЦИЯ НА ТЕАТРАЛИТЕ И МЛАДИТЕ ЖУРНАЛИСТИ

БЛАГОТВОРИТЕЛНА-АКЦИЯ-НА-ТЕАТРАЛИТЕ-И-МЛАДИТЕ-ЖУРНАЛИСТИ 21-12-2017 / Архив 2017

Ние, участниците в клуб „Млад журналист“ и Театрално студио „Selfie“ по програма „Твоят час“, приключихме успешно своята съвместна благотворителна акция. Това се случи в края на миналата седмица, когато заедно театралите и младите журналисти гостувахме на своите връстници от Центъра за временно настаняване и Защитеното жилище на бул.“Д.Благоев“78. За своите приятели подготвихме коледни подаръци и лакомства, а в специална весела програма разказахме как се празнува Коледа по света. Всички заедно пяхме весели песни и танцувахме, направихме си много снимки, така че почувствахме светлия коледен дух. На раздяла домакините ни зарадваха с оригинални сувенири, които са изработили сами.

Средствата за благотворителната акция събрахме на специален базар, за който донесохме собственоръчно изработени кулинарни изненади. Със събраните 203 лв подготвихме подаръци за младежите в неравностойно социално положение.

А докато пазарувахме за своята акция, преживяхме и Коледно чудо. В магазина съвсем непознато младо семейство пожела да се включи със собствени средства към нашите подаръци. Тогава се върнахме да заредим още една количка с лакомства. Това може да се случи само по Коледа!

                                                         Клуб „Млад журналист“

                                                         Театрално студио „Selfie“

                                                         с ръководител Бистра Жекова

 

                                                        Фоторепортер: Гергана Костова