Новини

Богоровец е звание, което носим с чест

Богоровец-е-звание,-което-носим-с-чест 26-11-2018 / Архив 2018

През последните две седмици богоровци прегърнаха няколко благотворителни каузи. Чрез базари във файето на първия етаж, организирани от самите тях, те представиха своите умения в кулинарното изкуство и събраха средства.

На 21 ноември, в Деня на християнското семейство, учасниците в танцов клуб „Богоровци”. събраха средства в размер на 190 лв, които бяха предадени в помощ за лечението на Магдалена Кръстева преподавател по информационни технологии в гимназията.

На 20 ноември учениците от 11 б клас, събраха средства в размер 272 лв в помощ на малкия Борил от гр. Хасково, които бяха предадени на семейството.

Седмица по- рано богоровци подкрепиха нашите талантливи участници в националното състезание  по „ Реч и дебати”, организирано от фондация „Best” Участниците в състезанието събраха средства в размер на 160 лв, които ще подпомогнат тяхното участие в първото регионално съствзание  в гр. Сливен за тази учебна година.

Ръководството на ПЕГ „ Д-р Иван Богоров”, Педагогическият съвет и Ученическият съвет изказват своята благодарност на всички, които се включиха в тези благородни инициативи.

Това доказва за пореден път, че званието „Богоровец” означава човещина, благородство и съпричастност.

Да продължаваме да носим с чест името БОГОРОВЕЦ!